Intro React-Native

Læringsplan 1

Til dette produkt har jeg fulgt de første 8 sektioner (lektioner) af et video kursus fra Udemy. Jeg har været igennem en del basale elementer fra React, samt hvordan man klargøre til at udvikle og teste React Native Apps. Jeg har installeret værktøjer til at som npm på computeren og expo til mobilen, således jeg kan kode og se resultatet med de samme. For at teste kan man også bruge en simulator til at lave en Iphone eller android (se billede nedenfor). Kurset har indtil videre fokuseret på, hvordan jeg henter og importere bilbioteker, samt hvordan jeg laver screens og komponenter i React. Derudover har der været lidt omkring styling og navigation, samt de helt grunlæggende elementer (list, text, button osv.).

Evaluering

Kurset var fantastisk for en nybegynder som mig. Til forskel fra pdf toturialen jeg også er begyndt på, for man en fuld forklaring og en visuel gennemgang af alle øvelser. Jeg er lidt i tvivl om forskellen mellem React og React Native og håber at kunne afklare dette, senere i min læring. Det er positivt at man får fingrene i koden ret hurtigt, det gør at mine praktiske færdigheder øges væsentligt. Dog mangler jeg lidt viden om React, der er mange ting hvor kurset forudsætter / eller ignorere om man har viden om java eller frontend udvikling fra tidligere. Hvis ikke min teoretisk viden i løbet af kurset understøttes mere, er jeg nødt til at finde den andetsteds.

Litteratur: