Code like a Pro…

Læringsplan 4

Som en del af min læring med at lære om React og værktøjer dertil, er jeg jo begyndt at bruge VS code. Dette kodeværktøj, er langt lettere/hurtigere at anvende den Visual Studio vi har brugt til C# kodning i skolen, mine apps compiler lynhurtigt. Jeg er også begyndt at anvende en MAC, da jeg laver apps i React og React Native. Det er en stor udfordring for mig, da jeg er vandt til Windows. Derfor følte jeg at min skrive hastighed som programmør, var faldet i væsentlig grad, det skulle der gøres noget ved.

Jeg er faldet over Extensions. Da jeg begyndte at søgte information på nettet omkring kode tips og anvendelsen af VS Code, gik det op for mig at jeg kunne kode langt mere effektivt. Samtidig kan jeg få en del hjælpeværktøjer, så jeg undgår for meget repetition og kan visualisere en masse til mig selv, f.eks. hvornår jeg sidst har committed til GIT, eller lave farvetemaer for kommentarer sov.

Evaluering

Det er helt fantastisk at arbejde med extensions. Jeg føler at kunne skrive mange gange hurtigere. Det gør at jeg har lettere ved at følge med i videoer. Mange sider i React skal jo kalde forskellige ting fra “biblioteket” for, for jeg eksempelvis kan bruge en hook. Dette kan mine code snippets lyn hurtigt lave for mig. Når jeg skriver hurtig kode, bliver det ikke altid sat pænt op fra start, dette laver Prettier code for mig. Der er mange fordele.

Bagsiden af medaljen er at jeg skal huske at være kritisk, det er blot hjælpe værktøjer. Tabnine AutoComplete laver ikke altid den bedste / rigtige kode og jeg skal også gerne lære noget, det er derfor vigtigt jeg læser og forstår det hele. Jeg skal også passe på ikke at blive for afhængig af værktøjer, da jeg gerne skal kunne selv. De må blot blive en forlængelse af mine egne faglige evner og tage rutineopgave opgaver fra mig, samt forøge kvaliteten af mine produkter.

Litteratur:

<Auto Rename Tag>

GitLens Supercharged

ES7+ Code Snippets

BetterComments

Prettier

Tabnine AutoComplete