Back to Backlog

Læringsplan 4

Jeg har skulle flytte alle mine work items ind i ADO (Epic, feature osv..). Jeg har for hver enkelt PBI fået skrevet en userstory, med acceptance criterias. Dertil har jeg tilføjet Tags og relationer til opgaven, så den i projektet er søgbar. Derudover er der blevet henvist til det design, at pbi’en er knyttet op på.

For at få det maksimale ud af mit projektstyringsværktøj, har jeg lavet et dashboard. For at lave det, har jeg i ADO lavet en Query der viser alle pbi’er og alle deres states, samt hvem der er tildelt opgaven. Udefra den har jeg fået 2 dashboards, 1 til at se alle pbi’er og hvor de er i processen (deres state), samt 1 til at se opgavefordelingen mellem teammembers.

Det sidste der er arbejdet med er mit board. Ado har en pendant til de boards vi brugte i Trello, så det er jeg begyndt at udarbejde. Det er blevet tilpasset Pentias arbejdsmetoder og jeg er begyndt at flytte de pbi’er vi for nuværende er igang med.

Evaluering

Der har været rigtig givende at skulle bygge et projekt i ADO forfra. Jeg har lavet rigtig mange fejl og rigtig mange ændringer undervejs, for at bygge netop den opsætning jeg ville have. Det var svært, da jeg har haft for stor mellemrum mellem tidligere undervisning og nu implementering. Nogle ting gør jeg på Microsofts best practice måde og andre er Pentia standarter, det håber jeg at kunne give noget både til mig, men også Pentia, da ADO også er nyt for dem. Den vigtigste læring i denne proces har været at bruge værktøjet, men jeg får helt klart også udbytte af at de forskellen mellem normale scrum boards og dette Pentia board og hele deres opstilling. Et eksempel er f.eks. at Pentia ikke anvender tasks, men at mindste work item er pbi.

Litteratur:

Backlog

PBI

Dashboard

Board